Feedback "Totale verlichtingsoverdracht voor het 2e chakra"

Cliënt ervaringen:

"Ik heb de online transmissie van de 2e chakra ervaren als een vreugdevol thuiskomen. Als bevestiging van wat diep in mij leeft als paradijselijke droom en wat zich iedere dag verder aan het manifesteren is. Het gevoel van blijheid, vreugde, doen omdat je het zo voelt, zonder beperkende gedachten, moeiteloos vanuit mijn oorspronkelijkheid.

Het gevoel dat ik als kind had, toen ik als 5 jarig meisje mijn bed uit ben gegaan  om s-morgens om 6 uur door de straat te rolschaatsen in mijn baby doll gewoon omdat de zon opgekomen was, de vogels fluiten en ik naar buiten wilde. Vrijheid, spontaniteit. Toen nog beïnvloedbaar door de mening van anderen in wat wel en niet mocht en als reactie aanpassingen en vervreemd van mijn blije kristallijne kind.

Door de transmissies,  healingsessies, participatie die ik de afgelopen paar jaar heb ontvangen hebben mijn pijnstukken van afwijzing, de enorm zware last die ik gedragen heb door het overleven vanuit wilskracht, mijn lichaam die dood moe was daarvan, de afhankelijkheid van bevestiging van buitenaf,  langzaam plaats gemaakt voor mijn oorspronkelijke gevoelens van blijheid, lichtheid, vreugde en liefde. En als een wonder ervaar ik dat het leven minder moeite kost en dat alles er is voor me. Ik kan het leven aanvaarden zoals het komt met vertrouwen van uit een dieper weten. Er komt nu vanuit mijn hart een enorme liefde die de wereld in trilt. Een vuur dat niet meer gedoofd kan worden. Het is niet meer afhankelijke van iemand of iets. Een gevoel van vrede, verliefdheid op al wat is en een enorme dankbaarheid. Deze 2e chakra transmissie brengt dat in je systeem en maakt het wakker en bekrachtigd je oorsprong zodat je het ook kan gaan voelen of bevestigd wordt daarin."

Liefdevolle groet, A.



" Het was heel, heel mooi.
Ik ben al mijn hele leven op zoek naar wat ik hier nou eigenlijk kom doen
en ineens begreep ik het. Ik kan er nog van in tranen raken. En de ópluchting ! "
D.


" Diepe,diepe ontroering bij deze transmissie..die hogere energie, die diep in mijn cellen te voelen is, het gonst (nog) door alles heen. Diepe rust en kalmte Zijn aanwezig, in pure Liefdes energie. In geen woorden te beschrijven. Begrepen en zo gevoeld, dat ik dáár voor gekomen ben..dát was en is van Oorsprong mijn missie..diepe ontroering en weten. Ben er nog stil van.. En wat er verbinding was er met elkaar.. het voelt nu stil en kalm en een soort van Licht/luchtigheid door alles heen."
Ik dank je Joke vanuit Liefde die we Zijn.  Namaste